In Steenwijk hebben we; De Woldstraat, De Gasthuusstroate, De Aastroate en nu ook De Afhaalstroate! 😉 

De “Afhaalstraat” bij De Meenthe met Oud en Nieuw! 

Een bakker die worstelt met ruimte voor zijn jaarlijkse oliebollen verkoop, een wijnhandel die topdrukte verwacht en een slijter die ruimte zoekt. Hiervoor verrijst er op donderdag 31 december op de parkeerplaats van De Meenthe een afhaalstraat voor al uw Oud & Nieuw boodschappen. 

Bakkerij Steenstra, Eleveld Steenwijk, Reformhuis Steenwijk, ’t Veerhuys, slijterij en delicatessenshop Bij Bert en Snackbar Jan en Ina hebben de handen ineengeslagen en zorgen samen voor een veilige plek waar u uw vooraf bestelde producten vanuit uw auto af kunt halen.  

Van oliebollen met en zonder krenten, appelbeignets, wijn, cava, bier, tapas tot detoxpakketten en een anti-katerontbijt; allerlei lekkers uit uw eigen stad is verkrijgbaar deze dagen.  

Uw bestelling doet u vanaf zaterdag 18 december heel eenvoudig hier online. Ook uw betaling gaat via deze website. Met uw afhaalbewijs komt u vervolgens naar het parkeerterrein van De Meenthe. Wij zorgen ervoor dat uw producten duurzaam verpakt binnen enkele minuten voor u klaarstaan. En, indien gewenst zetten we het ook nog in uw achterbak of fietsmand. Af- of uitstappen hoeft dan niet. Alles op gepaste afstand en geheel contactloos.    

Op 31 december kunt u bestellen tot 14.00 uur. Bestellingen kunnen dan nog tot 16.00 uur afgehaald worden.

We zien u in de Afhaalstraat!  

 

Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl, ontvangen “Afhalers” allemaal een theaterkraskaart van Rabo Theater De Meenthe en bij besteding van €25,- euro of meer ontvangt u ook nog een echte Steenwijker muts van Hengst Workwear. Én u maakt daarnaast kans op een Podiumcadeaukaart ter waarde van 50 euro.