Bij elke voorstelling krijgen onze bezoekers normaal gesproken in de pauze of na afloop van de voorstelling een gratis kraslot.
Nu veel voorstellingen niet plaats kunnen vinden i.v.m. corona hebben wij besloten alle “Afhalers” zo’n kraskaart cadeau te doen.


U maakt dan kans op duizenden prijzen, waaronder een diner in ons theaterrestaurant of in een van de deelnemende restaurants in Steenwijk, een fiets, of een voorstelling naar keuze.

Voorwaarden krasloten

De prijzen:

1500 x gratis koffie/thee **
2000 x gratis drankje **
1000 x gratis portie bitterballen **
250 x gratis ticket naar keuze. U heeft keuze uit voorstellingen tot €25,00 *
200 x  ticket Filmhuis *
50 x gratis 1 theaterdiner **
50 x ontbijtje HEMA
4 x gratis diner-voor-2 in een restaurant in Steenwijk (3 gelijke letters in het bord. De letter in het bord correspondeert met het restaurant, zie overzicht hierboven: W, R, Z, S) *
2 x diner-voor-4 in het Veerhuys (3x symbool V op een bord met mes en vork) *
1x fiets van Ten Veen *

Hoofdprijs

PlusPas voor een seizoen lang gratis naar het theater voor 2 pers. 
De winnaar krijgt een Meenthe PlusPas, deze is persoonsgebonden. De winnaar levert een pasfoto in bij de receptie met persoonlijke gegevens. De PlusPas wordt binnen 5 werkdagen per post verstuurd. Met de PlusPas heeft u toegang tot alle niet uitverkochte voorstellingen in seizoen 21/22.

*   Afhalen bij de kassa op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
** Afhalen bar/theaterrestaurant


– Het lot (de prijzen en de korting op het theaterrestaurant) is geldig tot 1 mei 2022.
– Het kraslot kan niet worden omgezet naar contant geld of andere bonnen.
– Personeels- en bestuursleden van Rabo Theater De Meenthe zijn uitgesloten van deelname aan de actie. Partners van personeelsleden zijn tevens uitgesloten voor de actie.
– De actie is geldig bij voorstellingen van De Meenthe in de Eleq Theaterzaal en het Dyka Vestzaktheater. Voorstellingen/concerten in de evenementenhal zijn uitgesloten net als verhuringen en kindervoorstellingen.
– Minimum leeftijd voor het ontvangen van een gratis kraslot is 16 jaar.
– Door deelname aan de actie geeft de deelnemer de toestemming om zijn/haar naam te publiceren als winnaar die op de website, Facebookpagina van De Meenthe en de krant.